4 μερικές Υποτροφίες σε μέλη της ΕΣΗΕA

Περίοδος 2013-15

Ακολουθεί η σχετική προκήρυξη: Η συνέργεια DUK Universitat – Αθηνά Ερευνητικό Κέντρο- Ιδρυμα για την Προαγωγή της Δημοσιογραφίας Α. Β. Μπότση, (www.qjnt.gr) προκηρύσσει αριθμό υποτροφιών για μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Ο ιδανικός υποψήφιος έχει μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση σε θέματα ΜΜΕ ή Ανθρωπιστικών/Κοινωνικών Σπουδών, χειρίζεται πολύ

καλά την Αγγλική γλώσσα, έχει επιτυχή επαγγελματική θητεία καθώς και ιδιότητα μέλους της ΕΣΗΕΑ για 2 τουλάχιστον χρόνια. Πρέπει να μπορεί να ταξιδέψει στην Αυστρία τις περιόδους (κατ’ ελάχιστον) 8-15 Δεκεμβρίου 2013 και 25 Μαΐου-1 Ιουνίου 2014. Η υποτροφία καλύπτει το ήμισυ του κόστους των 9.150 ευρώ και αφορά την διετία σπουδών καθώς και την διαμονή/ημιδιατροφή στο Πανεπιστήμιο στην Βιέννη. Η συμμετοχή του φοιτητή καταβάλλεται σε δύο δόσεις, τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο του 2014. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν το συντομότερο το ενδιαφέρον τους και μονοσέλιδο βιογραφικό στην διεύθυνση [email protected] . Επιλεγμένοι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη.

Περισσότερες πληροφορίες www.qjnt.gr /εκπαίδευση/υποτροφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα