«1992»: Μία νέα ιταλική πολιτική σειρά στα κανάλια Novacinema!

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στις 22:10, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD

Το «1992» είναι μία νέα ιταλική πολιτική σειρά η οποία φιλοδοξεί να αναθερμάνει το ενδιαφέρον για την ιταλική τηλεόραση σε διεθνές επίπεδο, λόγω και του τρέχοντος ιταλικού πολιτικού σκηνικού. Η σειρά έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα Novacinema

1 και Novacinema 1 HD, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στις 22:10.

Το σενάριο της σειράς έχει γραφτεί από τρεις νέους και πολλά υποσχόμενους συγγραφείς, μία εκ των οποίων είναι η Ludovica Rampoldi, σεναριογράφος της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς «Gomorrah», η οποία έχει προβληθεί αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema.

Η σειρά «1992» είναι γυρισμένη στη Ρώμη, το Μιλάνο και άλλες ιταλικές πόλεις και δείχνει την ιστορία 6 ανθρώπων, των οποίων η ζωή είναι συνυφασμένη με το ταχέως μεταβαλλόμενο πολιτικό σκηνικό της Ιταλίας, στις αρχές του 1990, όταν και ξεκίνησε η επιχείρηση «Clean Hands» για τη διερεύνηση πολιτικών σκανδάλων και τη διαφθορά των πολιτικών κομμάτων της χώρας. Η επιχείρηση «Clean Hands» είχε ως αποτέλεσμα τη διάλυση του πρώτου Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, καθώς και άλλων κομμάτων της Ιταλίας. Η αμφιλεγόμενη αυτή περίοδος στην Ιταλία είχε ως αποτέλεσμα την αυτοκτονία διάφορων πολιτικών προσωπικοτήτων. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Stefano Accorsi, Guido Caprino, Miriam Leone.

Η ταινία μετά την προβολή της θα είναι διαθέσιμη τόσο από την υπηρεσία Nova On Demand, όσο και από την υπηρεσία Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την παρακολουθήσουν, όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

The post «1992»: Μία νέα ιταλική πολιτική σειρά στα κανάλια Novacinema! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα