Ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Λάτσιο ο Ερνάνες

Ο πρώην ηγέτης της Λάτσιο, Ερνάνες ήταν αυτός που "πλήγωσε" την παλιά του ομάδα φορώντας τη φανέλα της Ίντερ, ωστόσο αμέσως μετά το ματς θέλησε να απολογηθεί στους φίλους των "λατσιάλι" για τον πανηγυρισμό του στο πρώτο γκολ.

Ο Ερνάνες φόρεσε για τέσσερα χρόνια τη φανέλα της Λάτσιο, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να δώσει τη νίκη στην Ίντερ στην αναμέτρηση κόντρα στην παλιά του ομάδα το βράδυ της Κυριακής (10/5) με δύο δικά του γκολ

στο 26' και στο 84'.

Μετά από το τέλος του ματς, ο 29χρονος ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook ένα VIDEO, μέσω του οποίου απολογήθηκε στους φίλους των "λατσιάλι" για το γεγονός πως πανηγύρισε κάνοντας τούμπα τσο πρώτο γκολ που σημείωσε για τους "νερατζούρι".

"Σε όλους τους οπαδούς της Λάτσιο θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη επειδή αν ήξερα πριν από την τούμπα που έκανα ότι θα μεταφραζόταν ως έλλειψη σεβασμού απέναντί σας, δεν θα την έκανα ποτέ!

Υπήρχε ένας λόγος και έχω ξεκαθαρίσει ποιος ήταν αυτός. Μερικές φορές ο εγωισμός σε οδηγεί να κάνεις πράγματα που δεν είναι και τόσο κατανοητά. Το σίγουρο είναι πως δεν επρόκειτο για έλλειψη σεβασμού προς εσάς.

Δεν το έκανα ακόμα και όταν με αποδοκιμάζατε παλιά που φορούσα τη φανέλα της Λάτσιο και δεν έπαιζα καλά! Αν μάλιστα παρατηρήσετε δεν πανηγύρισα όταν σκόραρα κόντρα στη Λάτσιο στο Μιλάνο, δεν πανηγύρισα όταν σκόραρα το δεύτερο γκολ ενώ η τούμπα μου ήταν θλιμμένη, χωρίς πανηγυρισμό.

Πάντως σας ζητάω και πάλι συγγνώμη και λυπάμαι για το πώς πήγαν τα πράγματα", δήλωσε ο Βραζιλιάνος άσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα