Ζήτησε να φύγει ο Ιγκουαίν από τη Νάπολι

Ο Γκονσάλο Ιγκουαίν ζητήσε από τον ιδιοκτήτη της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις να τον τοποθετήσει στη μεταγραφική λίστα, δίνοντάς του έτσι την δυνατότητα να φύγει. Ο Αργεντινός επιθετικός, που δέχθηκε έντονη κριτική για το γκολ που έχασε αλλά και το άστοχο πέναλτι στο Κόπα Αμέρικα, έχει αποφασίσει, σύμφωνα με ιταλικές αναφορές στο διαδίκτυο, να βγάλει την φανέλα της Νάπολι.

Ομως το συμβόλαιό του είναι σε ισχύ και η ρήτρα

που υπάρχει σε αυτό είναι 94,7 εκατ. ευρώ. Ποσό, που μετά και τις τελευταίες του εμφανίσεις, δεν μπορεί να δικαιολογήσει κανένας σύλλογος. Οπως αποκάλυψε σήμερα η «Gazzetta dello Sport», ο Νίκολας, αδερφός και μάνατζέρ του, επιδιώκει μία διαφορετική συμφωνία, υποστηρίζοντας ότι ο Ιγκουαίν θέλει να αγωνιστεί στο Champions League.

Ο ίδιος ο Αργεντινός διεθινής επιθετικός, προσπαθεί να πείσει τον Ντε Λαουρέντις, να απαιτήσει ένα ποσό μικρότερο από τη «αστρονομική» ρήτρα. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, πίσω από τις πιέσεις βρίσκεται η Αρσεναλ, που εμφανίζεται έτοιμη να προσφέρει 60 εκατ. ευρώ.

Ενδιαφέρον υπάρχει ακόμα από Ρόμα, Μίλαν και Γιουβέντους, προοπτικές που όμως δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, καθώς η Νάπολι προτιμά να τον παραχωρήσει σε ομάδα εκτός ιταλικών συνόρων. Ο Ντε Λαουρέντις πάντως εώς τώρα δεν δείχνει να υποχωρεί, επιμένοντας ότι ο Ιγκουαίν θα φύγει, μονάχα εάν βρεθεί ομάδα να πληρώσει την ρήτρα του. Ο Ιγκουαίν αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2013 έναντι 40 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο με την ομάδα του «Σαν Πάολο» για ακόμη τρία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα