Ζητάει προπονητές για πρόσληψη η Valencia CF / GPS Κύπρου

Οι προπονητές που θα ενσωματωθούν στο staff της ακαδημίας θα τεθούν υπό τις οδηγίες των Σατσιά και Οκκαρίδη

Η νέα εποχή της ποδοσφαιρικής ακαδημίας που εδρεύει στο αθλητικό κέντρο του Κεραυνού στο Στρόβολο δεν περιορίζεται μόνο στην αλλαγή του ονόματος -από Arsenal Soccer School Cyprus

σε Valencia CF / GPS Κύπρου-, αλλά φέρνει και άλλες σημαντικές αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά την έλευση των Μαρίνου Σατσιά και Στέλιου Οκκαρίδη ως υπεύθυνοι του προπονητικού της προγράμματος, η Valencia CF / GPS Κύπρου ανακοινώνει το άνοιγμα θέσεων για πρόσληψη προπονητών που θα στελεχώσουν το coaching staff της ακαδημίας.

Η ακαδημία ζητάει να προσλάβει προπονητές που να είναι κάτοχοι των διπλωμάτων UEFA B και UEFA C, να είναι καλοί γνώστες της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας και να είναι διατεθιμένοι να μάθουν και να ανελιχθούν στο επάγγελμα.

Όσοι ενσωματωθούν στο staff της Valencia CF / GPS Κύπρου θα τεθούν υπό την καθοδήγηση των Μαρίνο Σατσιά και Στέλιο Οκκαρίδη και θα τύχουν επιπλέον εκπαίδευσης από προπονητές της Valencia / GPS σε Κύπρο και εξωτερικό. Προπονητές με εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες θα θεωρείται επιπλέον προσόν.

Ο διευθυντής της Valencia CF / GPS Κύπρου, κ. Χαράλαμπος Σπύρου, τονίζει: «Είναι καλοκαίρι σημαντικών και συναρπαστικών αλλαγών για την ακαδημία μας! Η αλλαγή του ονόματος από Άρσεναλ σε Βαλένθια / GPS, η ενσωμάτωση μας υπό την ομπρέλα της σπουδαίας ισπανικής ομάδας και η έλευση των Σατσιά και Οκκαρίδη μπορεί να φέρνουν σημαντικές αλλαγές στην εικόνα της ακαδημίας μας, όμως η φιλοσοφία μας μένει η ίδια. Πρώτο μας μέλημα είναι τα παιδιά. Η διασκέδαση και η διδασκαλία τους, σε ένα κλίμα προστατευτικό για τα νεαρά αυτά άτομα. Είναι γι΄ αυτό που η επιλογή των νέων προπονητών θα γίνει με ιδιαίτερη προσοχή και περιμένουμε με ενδιαφέρον τα βιογραφικά που θα μας σταλούν».

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών στο email gps.valencia[email protected] και στο τηλέφωνο 70008815.

Keywords
Τυχαία Θέματα