Ζήσε μοναδικές περιπέτειες στην Κύπρο με την Πετρολίνα

Με τον διαγωνισμό Island AdventuresCy by Petrolina, η κυπριακή εταιρεία σου δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσεις την Κύπρο και σε προσκαλεί να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό της στο Facebook (www.facebook.com/petrolinaholdings) και στο Instagram

(www.instagram.com/petrolinaholdings) κατά τη διάρκεια του Ιουλίου.

Διεκδίκησε και εσύ ένα από τα συναρπαστικά δώρα που προσφέρει η Πετρολίνα, για να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες. Ο μεγάλος νικητής κερδίζει ένα μάθημα ιστιοπλοΐας από τον ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη με ένα άτομο της επιλογής του. Μια ενέργεια που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας της εταιρείας με τον Κύπριο Ολυμπιονίκη μας. Επιπλέον, 3 νικητές κερδίζουν καύσιμα αξίας €100 από Πετρολίνα για ξέγνοιαστες εξορμήσεις στο νησί, ενώ άλλα 4 άτομα κερδίζουν πτήση με ανεμόπτερο για δύο.

Η διαδικασία για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό στο Facebook και το Instagram, είναι πολύ απλή: Kάνε like στη σελίδα @Petrolina (Holdings) Public Ltd, απάντησε με σχόλιο στην ερώτηση και κάνε tag ένα φίλο/η σου. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 2-30 Ιουλίου 2020 και η ανάδειξη των νικητών θα γίνει στις 31 Ιουλίου 2020 με τυχαία κλήρωση όλων των χρηστών που ακολούθησαν τις οδηγίες του διαγωνισμού.

Το φετινό καλοκαίρι απολαμβάνουμε τις διακοπές μας στην Κύπρο με #IslandAdventuresCybyPetrolina

Keywords
Τυχαία Θέματα