Ζιντάν: «Πιστεύω στον Μπενζεμά»

Μπορεί ο Καρίμ Μπενζεμά να είναι πια... ανεπιθύμητος από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι στηρίζει τον παίκτη του.

Ο Γάλλος επιθετικός αποδοκιμάστηκε έντονα όταν έγινε αλλαγή στο πρόσφατο clasico στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ενώ... φούντωσαν ξανά οι φήμες που ήθελαν τη «βασίλισσα» να κινείται την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση άλλου παίκτη.

Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν φαίνεται να γίνεται, καθώς ο Ζιντάν, παρά τις επικρίσεις που δέχεται και ο ίδιος για την...

εμμονή του να χρησιμοποιεί τον Μπενζεμά, τόνισε ότι η ομάδα δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού και ο ίδιος πιστεύει πολύ στον συμπατριώτη του.

«Πιστεύω σε αυτόν και λυπάμαι που αποδοκιμάστηκε στο clasico. Είχε έναν τραυματισμό και αυτό θα τον κρατήσει εκτός ίσως μέχρι το τέλος του μήνα» είπε σχετικά ο Ζιντάν, ο οποίος τόνισε ότι η διοίκηση έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφών, ωστόσο ο ίδιος είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ.

«Είναι αρκετές ημέρες μέχρι τις 31, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι δεν θα φύγει κάποιος, αλλά δεν θα το ήθελα» συμπλήρωσε αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρξουν αποχωρήσεις μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα