Ζιντάν: "Με ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα"

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου για τον αυριανό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Γάλλος μίλησε για την κριτική που δέχεται και ότι δεν θα αλλάξει κάτι σε αυτό που κάνει. Πάντως τόνισε ότι αύριο η ομάδα του θα παίξει καλύτερα για να κερδίσει.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

-Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφουμε στην διοργάνωση. Είμαι οι πρωταθλητές αλλά ξεκινάει ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο.

-Δεν

ξεκινήσαμε καλά, αλλά το ίδιο κάναμε και πέρσι. Δεν ανησυχούμε. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θα αλλάξουμε αυτό που κάνουμε και αύριο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε.
-Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και δεν θα αλλάξω αυτό που θέλω να κάνω.
-Είναι αλήθεια ότι είχαμε τους Μαριάνο και Μοράτα και τώρα έχουμε μόνο τον Μαγιοράλ για την επίθεση. Υπάρχει ένα κενό στη θέση 9, αλλά ήταν αδύνατο να πάρουμε παίκτη εκεί. Ήθελα να μείνει ο Μοράτα, αλλά ήθελε να φύγει. Δεν καταφέραμε να πάρουμε άλλο παίκτη αλλά νομίζω ότι ο Μαγιοράλ διψά και έχουμε επίσης τους Μπενζεμά και Μπέιλ. Θα ασχοληθούμε με αυτούς που έχουμε.
-Ο Κριστιάνο είναι πολύ δυνατός και συγκεντρωμένος Είναι χαρούμενος που θα παίξει ξανά

Keywords
Τυχαία Θέματα