Ζιντάν - Πογκμπά: το τηλεφώνημα της... απελπισίας!

Ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πριν από μερικές ημέρες ο Πολ Πογκμπά με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «El Confidencial», ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους ήταν αυτός που τηλεφώνησε στον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης ζητώντας του σε ύφος... απελπισίας να κάνει ό,τι μπορεί ώστε τελικά να καταλήξει στη «βασίλισσα» και όχι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναφέρεται, επίσης, ότι παρόμοια... απόγνωση έδειξε, στη διάρκεια της συζήτησής τους, και ο Ζιντάν, ο οποίος επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Πογκμπά, αλλά ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν του

κάνει το χατίρι, κυρίως επειδή δεν υπάρχουν λεφτά στα ταμεία της ομάδας και δευτερευόντως επειδή ο πρόεδρος των Μαδριλένων έχει αμφιβολίες σχετικά με τον (άστατο) χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι οι δύο άνδρες έδειξαν ότι μοιράζονται την επιθυμία να συνεργαστούν, ωστόσο δεν φαίνεται ότι κάτι τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα, καθώς θεωρείται θέμα χρόνου ο παίκτης να κλείσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Ρεάλ είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον Πογκμπά και πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Γιουβέντους απέτρεψαν την μεταγραφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα