Ζέκα: «Να προσπαθήσουμε με Καμπάλα»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στην ιστοσελίδα «Qafqazinfο» για την κλήρωση του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν, στα play

off του Europa League. Ο Πορτογάλος μέσος υποστήριξε πως το «τριφύλλι» έχει μεγάλη εμπειρία, αλλά δεν θα αρκεί αυτή για να αποκλείσει τους Αζέρους αν δεν το δείξει μέσα στο γήπεδο.

«Περιμένω δύο ενδιαφέρουσες ματς. Η Καμπάλα σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολος αντίπαλος», είπε αρχικά ο Ζέκα και πρόσθεσε: «Πράγματι η Καμπάλα φτάνει για πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο στην Ευρώπη. Η εμπειρία μπορεί να ευνοεί εμάς προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας αλλά δεν αρκεί. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ».

Επίσης, σχολίασε: «Δεν ξέρω κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα, αλλά είμαι βέβαιος πως διαθέτει ικανούς ποδοσφαιριστές και πρόκειται για καλή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με συχνή ευρωπαϊκή παρουσία, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στον αγωνιστικό χώρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα