Ύστατο χαίρε στον δημοσιογράφο Πάμπο Βάσιλα

Το ύστατο χαίρε στον εξαίρετο άνθρωπο, δημοσιογράφο, φίλο και συνεργάτη Πάμπο Βάσιλα, απηύθυναν σήμερα πολιτεία, εκκλησία, ο δημοσιογραφικός κόσμος, φίλοι και συγγενείς.

Στις 11 σήμερα το πρωί τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας και Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Δασάκι της Άχνας, η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος Πάμπου Βάσιλα, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου σε ιδιωτική κλινική όπου είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς, από την οποία όμως δυστυχώς δεν επανήλθε.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν

η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, Βουλευτές, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών, ο Δήμαρχος Αραδίππου, ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου αστυνομίας, ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, ο τέως πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Πάμπος Βάσιλας

Κατατέθηκαν στεφάνια από την πολιτική και την πολιτειακή ηγεσία, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κόμματα, Δήμοι, ο Έπαρχος Λάρνακας, Υπουργοί, Κοινότητες και Δήμοι των επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Της εξοδίου ακολουθίας προέστη ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Καρράς, εκ μέρους του Μητροπολίτη Βασιλείου.

Επικήδειο λόγο εκφώνησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Γιώργος Φράγκος, ο Κοινοτάρχης Αχνας Νίκος Βάσιλας και μέλος της οικογένειας.

Ευχαριστίες εκφράστηκαν στην Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη, την Επιστημονική Διευθύντρια των Γενικών Νοσοκομείων Λάρνακας – Αμμοχώστου Αμαλία Χατζηγιάννη, στο προσωπικό και τους γιατρούς του American Heart και των Γενικών Νοσοκομείων Αμμοχώστου και Λευκωσίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα