Ύστατη προσπάθεια απο την Ντέρμπι για να κρατήσει τον Λάμπαρν

Ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, όμως η Ντέρμπι αναμένεται να κάνει μία τελική προσφορά, ώστε να τον κρατήσει.

Η Τσέλσι βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, εφόσον ο Μαουρίσιο Σάρι δεν συνέχισε στον πάγκο των «μπλε», μετακομίζοντας στη Γιουβέντους. Βασικός υποψήφιος είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος φέτος έφερε την Ντέρμπι ένα βήμα πριν την Premier League,
όταν η ομάδα του έχασε στον τελικό των play-off της Championship από την Άστον Βίλα.

Ο Λάμπαρντ, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, είναι πολύ κοντά στην Τσέλσι, ενώ η «Mirror» ισχυρίζεται ότι ο 41χρονος πρώην παίκτης της Τσέλσι έχει ενημερώσει ήδη τους παίκτες πως περιμένει τη σωστή προσφορά, προκειμένου να αποχωρήσει από τα «κριάρια».

Το «Talksport» αποκαλύπτει βέβαια ότι η Ντέρμπι Κάουντι κάνει την ύστατη προσπάθεια να κρατήσει τον Λάμπαρντ. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα του κάνει πρόταση για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2.5 εκατομμυρίων λιρών. Άλλωστε, ο πρόεδρος των «κριαριών» , Μελ Μόρις, έχει καταστήσει σαφές ότι  θέλει να κρατήσει τον 41χρονο τεχνικό στον πάγκο της ομάδας του.

«Αν η Τσέλσι θέλει να πάρει τον Λάμπαρντ, τότε πρέπει να κάνει μία πρόταση. Θέλουμε να κρατήσουμε τον Φρανκ», δήλωσε ο Μόρις.

Keywords
Τυχαία Θέματα