ΥΠΠΑΝ: Επαφές με παροικιακά σχολεία και στελέχη των AWS και ODILO στο Λονδίνο

Επισκέψεις στα παροικιακά σχολεία Queenswell Greek School, Hellenic School of High Barnet, Finchley Greek School και στο Σχολείο του Αποστόλου Βαρνάβα πραγματοποίησε ο Υπουργός

Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου το Σάββατο, 21 Μαΐου, κατά την επίσκεψή του στο Λονδίνο, όπου και είχε επαφές με παράγοντες των σχολείων και με τον Μητροπολίτη Κλαυδιουπόλεως Ιάκωβο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, στο πλαίσιο των επαφών του ο κ. Προδρόμου επαναβεβαίωσε τη συνέχιση της στήριξης της κυπριακής Κυβέρνησης προς τα παροικιακά σχολεία και την παραχώρηση, και φέτος, έκτακτης οικονομικής βοήθειας.

Επιπλέον, σημειώνεται πως ο Υπουργός παρευρέθηκε τη Δευτέρα 23 Μαΐου στην Τελετή Έναρξης του Παγκόσμιου Φόρουμ Εκπαίδευσης 2022 (World Education Forum 2022), ως προσκεκλημένος του Υπουργού Παιδείας του Ηνωμένου Βασιλείου Nadhim Zahawi και πραγματοποίησε συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών Amazon Web Services και ODILO, κατά τις οποίες συζήτησε θέματα που αφορούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα