Υποτροφίες Ομίλου C.A.Papaellinas προς το πρόγραμμα ΜΒΑ Παν.Κύπρου

Για δέκατη συνεχή χρονιά, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και συνεργασίας του με το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Όμιλος C.A.Papaellinas προσέφερε υποτροφίες σε φοιτητές του Προγράμματος.

Οι υποτροφίες, συνολικού ύψους €10.250, παραχωρήθηκαν με βάση ακαδημαϊκά και κοινωνικοοικονομικά κριτήρια στην κα Δέσποινα Γιανναδάκη, απόφοιτη του Αγγλόφωνου Προγράμματος ΜΒΑ

Μερικής Φοίτησης, καθώς και σε υφιστάμενους φοιτητές του Προγράμματος με αποδεδειγμένες οικονομικές δυσκολίες.

Η τελετή απονομής των υποτροφιών διεξήχθη την Τρίτη, 19 Ιουνίου, 2018, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου C.A.Papaellinas, στα Λατσιά, στην παρουσία του Εκτελεστικού Διευθυντή του Ομίλου, κου Χρήστου Παπαέλληνα, του Καθηγητή Κωνσταντίνου Χριστοφίδη, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, και των συν-Διευθυντών του Προγράμματος ΜΒΑ, Καθηγητών Νίκου Βαφέα και Ηρακλή Βλαδιμήρου.

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας και δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Όμιλο C.A.Papaellinas για τη γενναιόδωρη συνεισφορά του, επισημαίνει πως η συνεχής προσφορά του Ομίλου στην παιδεία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επένδυσης του επιχειρηματικού κόσμου στην Κυπριακή κοινωνία και συνιστά σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό, και την πρόοδο του τόπου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος www.mba.ucy.ac.cy ή να επικοινωνήσετε στο τηλ. 22893600 και με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα