Υπόθεση Αριστοτέλους: Ενώπιον ποινικού ανακριτή αίτημα προστασίας βαρυποινίτη

Οι θέσεις του ανώτερου αξιωματικού, για την καταγγελία της Διευθύντριας των φυλακών, βρίσκονται πλέον ενώπιον της Υπουργού Δικαιοσύνης. 

Παρόλο που είχε προγραμματιστεί κατ' ιδίαν συνάντηση με την Στέφη Δράκου, ο αξιωματικός δεν μετέβη στο Υπουργείο και έστειλε τις θέσεις του, με ηλεκτρονικό μήνυμα.

Ο αξιωματικός ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Άννας Αριστοτέλους, συνωμότησε με βαρυποινίτη, για να εξασφαλίσει βίντεο που την πλήττει, είχε ζητήσει διορία μέχρι σήμερα, προκειμένου να συμβουλευτεί τους νομικούς του συμβούλους. 

Η Υπουργός Δικαιοσύνης τώρα,

καλείται να αποφασίσει κατά πόσο ο αξιωματικός, θα τεθεί σε διαθεσιμότητα. 

Η πληροφόρηση αναφέρει ότι η κ. Δράκου θα βγάλει την ανακοίνωση εντός των επόμενων ωρών. 

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη και η ποινική έρευνα που άρχισε ο νομικός Αχιλλέας Αιμιλιανίδης, με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα. 

Ενώπιον του ποινικού ανακριτή θα κληθούν εκτός από τους εμπλεκόμενους και κρατικοί αξιωματούχοι.

Σε συνέχεια, πάντως, και των χθεσινών προβληματισμών του νομικού Κρις Τριανταφυλλίδη, για τη διαφύλαξη της μαρτυρίας και του βαρυποινίτη, ο οποίος φέρεται να είχε ρόλο κλειδί στην υπόθεση, το ΣΙΓΜΑ πληροφορείται πως το εν λόγω πρόσωπο, φέρεται να κακοποιήθηκε εντός των φυλακών.

Ο νομικός Κρις Τριανταφυλλίδης, είχε θέσει χθες δημόσια τα ερωτήματα για το "που βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος, εάν συνεχίζει να κρατείται στις Φυλακές και αν του παρέχεται ασφάλεια", καθώς όπως είπε πρόκειται για σοβαρή υπόθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως φαίνεται να μην υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας του δικηγόρου με τον βαρυποινίτη, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο ποινικός ανακριτής έχει ενώπιον του αίτημα της προστασίας του βαρυποινίτη, καθώς θεωρείται ότι το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται δεν είναι καθόλου υποβοηθητικό στην αμεροληψία της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθηθεί. 

Διαβάστε επίσης 

Απέστειλε γραπτώς τις θέσεις του ο αν. αξιωματικός- Αξιολογούνται από Δράκου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπόθεση Αριστοτέλους, Ενώπιον,ypothesi aristotelous, enopion