Υποψηφιότητα για το Πολιτικό Γραφείο ΔΗΣΥ θέτει η Νίκκη Ξενοφώντος

Την πρόθεσή της να διεκδικήσει μια θέση στο Πολτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ γνωστοποίησε η νομικός Νίκκη Ξενοφώντος.

Όπως αναφέρει στη δήλωσή της, πρόκειται για μια ενσυνείδητη απόφαση θεωρώντας την περίοδο αυτή ως η καταλληλότερη.

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Αγαπητά μέλη του Δημοκρατικού Συναγερμού, αγαπητές/οί συναγωνίστριες/στές,

Με ιδιαίτερη χαρά, τόλμη αλλά και με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να υποβάλω την υποψηφιότητα μου και να διεκδικήσω μια θέση στο ΠΓ της παράταξης μας.
Είναι μια ενσυνείδητη απόφαση θεωρώντας την περίοδο αυτή ως η

καταλληλότερη. Έχοντας ενεργή συμμετοχή στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές και βλέποντας τις αλλαγές και τις εξελίξεις στα εσωκομματικά, νιώθω υποχρέωση να συμβάλω σε αυτές και να εργαστώ συλλογικά για την ενότητα μα πάνω απ’όλα για το μέλλον του ΔΗΣΥ.

Σαν επαγγελματίας και με όπλο τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου στα νομικά, στα πολιτιστικά αλλά και την συμμετοχή μου σε οργανισμούς και συλλόγους θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω. Σύνθημα μου ‘Νέα Φωνή. Νέο Όραμα.’

Μπαίνω στην διαδικασία σαν Νέα Φωνή με Νέο Όραμα, με διάθεση να ακούσω νέες θέσεις, νέες φωνές, νέες ιδέες που θα ενωθούν με τις δικές μου προσωπικές θέσεις και φιλοσοφία ενδυναμώνοντας την παράταξη μας, εξαλείφοντας τις οιεσδήποτε αρνητικές και απογοητευτικές εντυπώσεις που αδίκως έχουν δημιουργηθεί γύρω από την παράταξη μας. 

Μέσω υπεύθυνης διοίκησης μπορούμε να δώσουμε ελπίδα με την πολιτική μας για μια πιο ποιοτική ζωή για τον Κυπριακό λαό, να πολεμήσουμε για συνέχιση της ομαλής πορείας της οικονομίας του τόπου μας που με τόση δεξιοτεχνία κτίσαμε σαν κυβέρνηση και να αποτρέψουμε την αποσύνθεση των πόλεων και της υπαίθρου μας. Να δώσουμε μάχες όπως χωρίς περαιτέρω πληθωρισμό ή ανεργία, να επιτευχθεί διευρυμένη οικονομική ανάπτυξη προς όφελος όλων των Κυπρίων, να επικρατήσει η ισότητα και να δώσουμε κατεύθυνση στον παραδοσιακό ηθικό μας σκοπό, αφυπνίζοντας κάθε Κύπριο για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε αλλά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας.

Νέα Φωνή λοιπόν για διεκδικητικότητα, αφύπνιση και συλλογικότητα.

Νέο Όραμα για ευημερία, ισότητα και πρόοδο. 

Πιστεύω ότι ο κάθε δημοκρατικός υποψήφιος για αυτή τη σημαντική θέση θα πρέπει να είναι πρόθυμος να θέσει ενώπιον των ψηφοφόρων τις απόψεις και τις ικανότητές του και να εργαστεί με πάθος και αποφασιστικότητα για υλοποίηση τους και όχι να ακολουθήσει τον δρόμο της θεωρίας και απραξίας.

Η παράταξη μας έχει υποχρέωση να συνεχίσει την ιστορική της πορεία και λειτουργία και να υπηρετήσει έμπρακτα τους πολίτες. Το πολιτικό σκηνικό χρήζει ριζικής αλλαγής και γιαυτό χρειάζεται η συμβολή νέων ανθρώπων, με νέες θέσεις και νέο όραμα. Νέες ιδέες και νέες πρακτικές.

Ζητώ με αίσθημα ευθύνης την ψήφο σας λοιπόν.

Να νιώθετε ελεύθεροι και άνετοι να επικοινωνήσετε μαζί μου, Σας ενθαρρύνω να εκφράσετε, να μοιραστείτε τις ανησυχίες και τις απόψεις σας. Μην διστάζετε. Χρειάζομαι και θέλω τις απόψεις σας, έχετε λόγο, αξιοποιείστε τον.

Με νέο αίμα, να ενώσουμε δυνάμεις γιατί αν δεν βάλουμε όλοι το μικρό μας λιθαράκι όπου μπορούμε, τότε είναι αδύνατο να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, την κοινωνία, την Κύπρο μας.

Με αυτές τις θέσεις και σκέψεις ξεκινώ αυτήν την εκστρατεία και σας ευχαριστώ που τις ακούσατε.  

Νίκκη Ξενοφώντος, Δικηγόρος/ Νομικός

03/04/2023

Keywords
Τυχαία Θέματα