Υποψήφιος για το Δήμο Αγίου Αθανασίου ο Γιαννάκης Ιωάννου

Την πρόθεση του να διεκδικήσει, ως ανεξάρτητος υποψήφιος, τη θέση του Δημάρχου Αγίου Αθανασίου, εκφράζει σε σημερινή ανακοίνωση του ο Γιαννάκης Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου, που ήταν ξανά υποψήφιος για τη δημαρχία Αγίου Αθανασίου το 2006 και το 2011 (το 2011 στηρίχθηκε από ΔΗΣΥ και ΕΔΕΚ), αναφέρει πως "η εμπειρία, οι γνώσεις, οι διαπροσωπικές μου σχέσεις με τους δημότες του Αγίου Αθανασίου δίνουν μεγάλες πιθανότητες εκλογής".

Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζει, "στόχος μου είναι μια υπερκομματική υποψηφιότητα που θα μπορέσει συλλογικά και

μέσα σε πνεύμα αλληλεγγύης να επαναφέρει την προοπτική στο Δήμο για ανάπτυξη και βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μου".

Ο Γιαννάκης Ιωάννου δηλώνει "παρών" σε αυτή την προσπάθεια και προσθέτει πως προτεραιότητα του είναι ο εκσυγχρονισμός του Δήμου και η βελτίωση των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών δομών του, με στόχο την ανάκτηση της αξιοπιστίας των δημοτών προς τις δημοτικές αρχές, την προσφορά ποιοτικών και αποδοτικών υπηρεσιών και την επίδειξη ευελιξίας από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Όπως εξάλλου ο ίδιος δήλωσε στο ΚΥΠΕ, άρχισε επαφές με κάποια από τα μικρά κόμματα, με στόχο τη στήριξη της υποψηφιότητας του, με δεδομένο ότι ο ΔΗΣΥ έχει προκρίνει για τη δημαρχία Αγίου Αθανασίου την υποψηφιότητα Ανδρέα Διογένους και το ΑΚΕΛ του Μαρίνου Κυριάκου.

Η εξαγγελία της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του κ. Ιωάννου θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, και ώρα 10:30, στο προαύλιο της ταβέρνας "Επιλογή", στο συνοικισμό της Λινόπετρας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα