«Υποψήφιος για Πόρτο ο Μάρκο Σίλβα»

Το κρατικό κανάλι της Πορτογαλίας, RTP αναφέρει το όνομα του τεχνικού του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα μέσα στους πιθανούς διαδόχους του Χουλέν Λοπετέγι στην Πόρτο.

Ο Λοπετέγι είναι θέμα ωρών να αποτελέσει επισήμως παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Πόρτο και ήδη ο πορτογαλικός σύλλογος ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Τα ονόματα που «παίζουν» είναι αρκετά και σύμφωνα με τους Πορτογάλους ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και το όνομα του τεχνικού του

Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Το RTP, το κρατικό κανάλι της Πορτογαλίας, υποστηρίζει πως τόσο ο Μάρκο Σίλβα όσο και ο τεχνικός της Ζενίτ, Άντρες Βίλας-Μπόας είναι δύο από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Λοπετέγι στην Πόρτο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Σίλβα ακούγεται για τους «Δράκους», καθώς τελευταία σενάρια από τη χώρα του τον συνδέουν με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της πορτογαλικής ομάδας.

Εκτός από τους Μάρκο Σίλβα και Βίλας-Μπόας, το RTP τονίζει πως άλλοι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Λοπετέγι είναι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, που πρόσφατα αποχώρησε από τον πάγκο της Βαλένθια, καθώς και ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα