Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Στροβόλου ο Μάριος Σωκράτους

Την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Στροβόλου, ανακοίνωσε ο Μάριος Σωκράτους, τραπεζικός υπάλληλος στην Alpha Bank Cyprus Ltd

Αυτούσια η ανακοίνωση του Μάριου Σωκράτους:

Είμαι ο Μάριος Σωκράτους. Εργάζομαι ως Τραπεζικός Υπάλληλος στην Alpha Bank Cyprus Ltd.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και κάτοχος του AIB (American Institute of Banking).

Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο που μεγάλωσα: στον Δήμο Στροβόλου.

Στόχος μας είναι να αλλάξουμε το σκηνικό της κοινωνίας μας, φέρνοντας στο προσκήνιο νέους, με όραμα για προσφορά. Είναι η εποχή που μας καλεί και μας υποχρεώνει να ασχοληθούμε με τα κοινά, να εκφράσουμε πολιτική σκέψη και να ζητήσουμε επιτακτικά μια διαφορετική κοινωνία, ένα διαφορετικό μέλλον.

Στις 14 Νοεμβρίου 2016, παρουσιάστηκαν οι ιδέες και οι απόψεις μου για τη βελτίωση και εκσυγχρονισμό του Δήμου, σε μια τελετή που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου.

Δόθηκε έμφαση στις καινοτόμες Πρακτικές που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα, με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Για την αποτελεσματική διαχείριση των καθημερινών προβλημάτων του πολίτη, κρίνεται σκόπιμο όπως υιοθετηθεί πλατφόρμα λογισμικού που θα παρέχει λειτουργίες υποβολής, διαχείρισης και ανάλυσης των αιτημάτων - προβλημάτων που παρουσιάζονται στον Δήμο. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα διαδραστικής επικοινωνίας του πολίτη με το Δήμο, άμεσης ενημέρωσης και στατιστικών αποτελεσμάτων μέσω έξυπνων κινητών τηλεφώνων τύπου “smartphone”.

Με σωστές και τολμηρές επιλογές, προωθούμε ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες ώστε ο Δήμος Στροβόλου να μεταβεί σε μια νέα εποχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα