Υποψήφιος Δήμαρχος Τσερίου ο Σταύρος Μιχαήλ

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τον Δήμο Τσερίου εξήγγειλε ο Σταύρος Μιχαήλ.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μιχαήλ αναφέρει ότι ο ίδιος, «μετά από έντονο προβληματισμό και με βαθιά επίγνωση της ευθύνης και εμπιστοσύνη στις εμπειρίες που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από την εθελοντική προσφορά μου στα κοινά του Δήμου μας, αποφάσισα όπως ζητήσω τη στήριξή σας στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, ως ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Τσερίου,

με γνώμονα πάντοτε τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας».

Όπως αναφέρει ο κ. Μιχαήλ, έχοντας λάβει θετικά μηνύματα τις τελευταίες μέρες, «έχω την πεποίθηση πως η ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου θα τύχει ευρείας στήριξης από οργανωμένους τοπικούς φορείς, πολίτικα κόμματα και οργανώσεις. Ο Δήμος μας έχει ανάγκη την ενεργή συμμετοχή όλων για να πάει μπροστά και να λάβει τη θέση που του αξίζει».

Στόχος του, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «δεν είναι οι μεγαλόστομες κουβέντες και οι ανέφικτες υποσχέσεις, αλλά είναι δεδομένη η δέσμευση και θέληση μου πως μέσα από σκληρή και συλλογική δουλειά, διάλογο, εντιμότητα και διαφάνεια θα καταστήσουμε το Τσέρι ένα Δήμο σύγχρονο για εμάς, για τα παιδιά μας και για τις επόμενες γενιές».

Ο κ. Μιχαήλ, ανακοίνωσε ότι εντός των επόμενων ημερών θα έχει επαφές με οργανωμένα σύνολα του Δήμου Τσερίου, πολίτες και πολιτικές ομάδες για από κοινού κατάρτιση ενός προγράμματος το οποίο να εκφράζει όλους τους δημότες, «με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ένα πρόγραμμα σύγχρονο και αποτελεσματικό, το οποίο να αγγίζει τόσο τα διαχρονικά προβλήματα όσο και τα καθημερινά μικρά προβλήματα όλων των δημοτών και του κάθε ενός ξεχωριστά».

«Ταπεινά, καλώ όλους όσοι έχουμε κοινό όραμα για τον Δήμο μας, να στρατευτούν μαζί μου για τη νίκη, για το Τσέρι που αξίζει σε όλους μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα