ΥΠΟΙΚ: Έθεσα στη διάθεση του ΠτΔ την παραίτησή μου

Έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας από την πρώτη στιγμή. Συζητήσαμε, ήδη, το θέμα και του έδωσα τη διευκόλυνση, που έπρεπε να δώσω, δήλωσε σήμερα ο ΥΠΟΙΚ, Χάρης Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι η απόφαση αφορά τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και όχι την αντιπολίτευση.

Είμαι στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας, τόνισε, είμαι έτοιμος να συνεχίσω και στα δύσκολα, αλλά είμαι και ανά πάσα στιγμή έτοιμος να αποχωρήσω από το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία της κυβέρνησης, στην οποία μετέχω από το 2013.

Ο ΥΠΟΙΚ

εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μετά τις χθεσινές εξελίξεις επέρχεται σταθερότητα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και ότι οι νέες νομοθεσίες θ’ ανοίξουν νέους δρόμους στην οικονομία.

Εξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητα ότι θα φανεί πολύ σύντομα ότι οι αποφάσεις, που επικυρώθηκαν χθες από τη Βουλή, όχι μόνο δεν δημιουργούν κόστος και προβλήματα στην οικονομία, αλλά θα την απελευθερώσουν από τα τελευταία προβλήματα της κρίσης, που αντιμετώπιζε και θα φανεί στην πράξη ότι ενδυναμώνεται περαιτέρω η θετική προοπτική και σταθεροποιείται οριστικά το τραπεζικό σύστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα