Υπό οκταήμερη κράτηση ο 29χρονος για ξυλοδαρμό μέσα σε πολυκατοικία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών, εναντίον 29χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υπόθεσης τραυματισμού και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «η Αστυνομία ξεκίνησε τη διερεύνηση της υπόθεσης το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου, όταν έπειτα από πληροφορία, εντοπίστηκε νεαρός ηλικίας 25 ετών, τραυματισμένος, έξω από υποστατικό στη Λάρνακα. Ο νεαρός  ο οποίος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας,

όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία».

Προστίθεται ότι «ο25χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρή».

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, «φαίνεται ότι το περιστατικό του τραυματισμού του 25χρονου, έγινε στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας όπου διαμένει στη Λάρνακα. Εξασφαλίστηκε επίσης μαρτυρία εναντίον άνδρα ηλικίας 29 ετών, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου,  δυνάμει δικαστικού εντάλματος».

Ο 29χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 

Διαβάστε επίσης: Μαρτυρία «έκαψε» 29χρονο για ξυλοδαρμό μέσα σε πολυκατοικία στη Λάρνακα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπό, 29χρονος,ypo, 29chronos