Υπό κράτηση δύο άτομα για διαρρήξεις–Είχαν μαζί τους ναρκωτικά και ξιφολόγχη

Υπό κράτηση τέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας δύο πρόσωπα στο Πολέμι για διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Στρουμπιού – Παναγιάς, στο πλαίσιο των περιπολιών τους για πρόληψη διαρρήξεων και κλοπών, εντόπισαν το βράδυ της Δευτέρας ένα αυτοκίνητο να βρίσκεται σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, στο Πολέμι και δύο πρόσωπα να βρίσκονται δίπλα του.

Κατά την ταυτοποίηση των στοιχείων τους που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 28χρονο και 20χρονο και οι δύο από

την Επαρχία Πάφου.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του 20χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων, εμπρησμού οχήματος καθώς και για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Στη συνέχεια, κατά τον σωματικό έλεγχο, εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης στην κατοχή του 28χρονου ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, μια ξιφολόγχη, ένας ανιχνευτής μετάλλων και δύο μαχαίρια.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Διαβάστε ακόμη: Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Τσακώθηκαν και τους μαχαίρωσε-Κρίσιμα 19χρονος

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα