Υπό διήμερη κράτηση ένα πρόσωπο για κλεπταποδοχή

Δεύτερο πρόσωπο συνελήφθη για την υπόθεση διάρρηξη και κλοπής κατοικίας στην Πάφο, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του.

Εναντίον του  συγκεκριμένου προσώπου εκδόθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διάταγμα κράτησης δύο ημερών για το αδίκημα της κλεπταποδοχής. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 02:00 της 11ης Νοεμβρίου στον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας από 86χρονη ότι μισή ώρα προηγουμένως, ενώ βρισκόταν στην οικία της και κοιμόταν, εισήλθε στο δωμάτιο της ένας

γείτονας της, ηλικίας 35 χρόνων, ο οποίος της επιτέθηκε.

Οπως κατάγγειλε, αφού με φυσική βία παραβίασε την πόρτα εισόδου, την έσπρωξε, της επιτέθηκε και της έκοψε τη χρυσή καδένα  με το σταυρό της, την οποία είχε στο λαιμό της, αξίας 1,000 ευρώ.

Εναντίον του 35χρονου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και τέθηκε υπό διήμερη κράτηση.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας και μετά τη σύλληψη του 35χρονου, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δεύτερου προσώπου που φέρεται να αγόρασε τον σταυρό από τον 35χρονο .

Σύμφωνα με τη Νομοθεσία οφείλει κάποιος να υποψιαστεί ότι ένα αντικείμενο πιθανόν να είναι κλοπιμαίο κάτω από κάποιες συνθήκες όπως αν η συναλλαγή γίνεται νύχτα ή και αν η αγορά ενός αντικειμένου είναι σε εξευτελιστική τιμή για την αξία του. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα