Σταθερή θερμοκρασία και καλός καιρός-Δείτε την πρόγνωση

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις πρώτες ώρες, στα υπήνεμα θα δημιουργηθεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί, αρχικά μέτριοι 3 μποφόρ και σταδιακά ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 15 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι

αρχικά κυρίως αίθριος αλλά προοδευτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις που ενδέχεται να φέρουν βροχή ή καταιγίδα με χαλαζόπτωση στο εσωτερικό και τα ορεινά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα καταστούν νοτιοδυτικοί μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια και δυτικά παράλια μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 23 στα βόρεια παράλια, στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά σε υπήνεμες περιοχές ενδέχεται να εμφανισθεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί στα δυτικά παράλια μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα υπόλοιπα παράλια ασθενείς μέχρι μέτριοι, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά παράλια λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με νεφώσεις να αναπτύσσονται τις μεσημβρινές ώρες και να δίνουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα με χαλαζόπτωση. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια, λίγο ψηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Την Κυριακή ο καιρός θα καταστεί παροδικά συννεφιασμένος ενώ τοπικά θα πέσουν βροχές και ενδεχομένως να σημειωθούν καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Keywords
Τυχαία Θέματα