Υπερασπίστηκε τον Ζοάο Φέλιξ!

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, υπερασπίστηκε τον Ζοάο Φέλιξ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (6/9) ένα 24ωρο πριν από την πρεμιέρα των «ροχιμπλάνκος» στο εφετινό Champions League και τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Πόρτο, υπογραμμίζοντας πως ο Πορτογάλος επιθετικός «...είναι σε φουλ φόρμα».

«Ο Ζοάο είναι σε εξαιρετική φόρμα, είναι πιο ώριμος, πιο σίγουρος για τον εαυτό του. Έχει ταλέντο, ιδιότητες, το μόνο που πρέπει

να κάνει είναι να τα εκμεταλλευτεί παραμένοντας προσγειωμένος» τόνισε ο Αργεντινός προπονητής για τον 22χρονο, ο οποίος αποκτήθηκε αντί 120 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2020.

«Ο Μοράτα, όπως ο Ζοάο, που έχουν παίξει πιο συχνά μαζί, αλλά και ο Κορέα και ο Ματέους Κούνια, όλοι ξεκίνησαν πολύ καλά τη σεζόν και αυτό προκαλεί ενθουσιασμό. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά μας, πιστεύουμε στο ποδόσφαιρό μας και πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε.

Το Champions League είναι διαφορετικό. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι όμορφο και πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε καλά αύριο (σ.σ. Τετάρτη 6/9) στο γήπεδό μας.

Η ομάδα δουλεύει καλά, προοδεύουμε. Έχουν πιο επιθετικές προθέσεις, την επιθυμία να βάλουμε περισσότερη ταχύτητα στο παιχνίδι μας, περισσότερη πίεση, περισσότερο δυναμισμό από την περασμένη σεζόν» κατέληξε ο Σιμεόνε.

Το μόνο ερωτηματικό για τον τεχνικό των Μαδριλένων παραμένει ο «λαβωμένος» γκολκίπερ τους Γιαν Όμπλακ, που χρειάστηκε να αντικατασταθεί στο 85ο λεπτό του αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-1) το περασμένο Σάββατο (3/9) για την 4η αγωνιστική της LaLiga. «Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση αύριο (Τετάρτη) το πρωί. Θα δούμε. Ο Ίβο (Γκρμπιτς) είναι έτοιμος, πιστεύουμε σε αυτόν...».

Πηγή: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπερασπίστηκε, Ζοάο Φέλιξ,yperaspistike, zoao felix