ΥΠΕΝ: Θα δημοσιεύονται τα ονόματα όσων εμπορεύονται καύσιμα από κατεχόμενα

Αύριο εξαγγέλλονται αυστηρότεροι έλεγχοι και δημοσιοποίηση ονομάτων όσων εμπορεύονται καύσιμα από τα κατεχόμενα. Αυτό ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας στο κρατικό ραδιόφωνο ο Υπουργός Ενέργειας.

Ερωτηθείς για τις αυριανές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας των πρατηριούχων σε σχέση με την αγορά καυσίμων από τα κατεχόμενα , ο κύριος Παπαναστασίου δήλωσε ότι  οι διαμαρτυρίες των πρατηριούχων έχουν καταγραφεί.

Σημείωσε ότι στη βάση του κανονισμού της πράσινης γραμμής δεν απαγορεύεται κάποιος να προμηθεύεται καύσιμα από τα κατεχόμενα. Απαγορεύεται όμως και είναι παράνομη η εμπορία καυσίμων,

δήλωσε ο κύριος Παπαναστασίου, ο οποίος απεκάλυψε ότι ορισμένοι όχι μόνο μεταφέρουν καύσιμα με μπιτόνια αλλά έχουν  και  κρυμμένες δεξαμενές τις οποίες χρησιμοποιούν.

Διαβάστε επίσης: Με βυτιοφόρα στους δρόμους οι πρατηριούχοι: «Θέλουμε αποζημίωση»

Παράλληλα ο Γιώργος Παπαναστασίου είπε πως το Υπουργείο κατέληξε με  τις δύο Τεχνικές Επιτροπές πού συμφωνήθηκαν με το Ισραήλ.

Οι δύο επιτροπές αφορούν, η μία τα θέματα ηλεκτρικής διασύνδεσης και η δεύτερη τα θέματα φυσικού αερίου.Οι οδηγίες προς τις επιτροπές είναι αυτές να λειτουργήσουν με ταχείς ρυθμούς , δήλωσε ο κύριος Παπαναστασίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα