Υπάρχει ζωή στον «πλανήτη» Ομόνοια

Κόντρα στα προγνωστικά και κόντρα σε όλα η Ομόνοια πήρε μια σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ μέσα στο ΓΣΖ με 3-1 υπενθυμίζοντας σε όλους πως είναι εδώ.

Τα προβλήματα που ταλανίζουν το σωματείο και την ποδοσφαιρική ομάδα δεν ήταν ικανά να σταματήσουν την προσπάθεια των παικτών του Κώστα Καϊάφα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έστω και αν παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΖ χωρίς καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό.

Η

φυγή των Στεπάνφο, Ακουισταπάτσε και Σερτζίνιο, είναι αλήθεια πως κλείδωσαν τα χέρια του Κύπριου τεχνικού ο οποίος όπως φάνηκε δεν μάσησε απ’ αυτά. Ρίσκαρε και του βγήκε, μέχρι το επόμενο. Η επιστροφή του Λεάντρο στην ομάδα ήρθε την κατάλληλη στιγμή όπως φάνηκε. Ο βραζιλιάνος επέστρεψε μετά από εννέα μήνες στην αγωνιστική δράση και έδειξε πως είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του από οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί. Αυτό έκανε και χθες στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Μια άγνωστη θέση γι’ αυτόν και σίγουρα ήταν από τους ποδοσσφαιριστές που ξεχώρισε.

Γενικά χθες οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες τους εμφανίσεις. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός και οι δηλώσεις του πρωταγωνιστή της χθεσινής συνάντησης Μίκαελ Ποτέ. «Όποτε μπαίνουμε στο γήπεδο ξεχνά τα προβλήματα μας», τόνισε ο Αφρικανός επιθετικός, επιβεβαιώνοντας το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μεταξύ παικτών…παρά τα οικονομικά προβλήματα. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις δυσκολίες του οικονομικού.

Όπως και να έχουν τα πράγματα οι πράσινοι πέτυχαν μια σημαντική νίκη. Βρίσκονται πλέον στην 4η θέση της βαθμολογίας (έστω και με συγκάτοικο) και πλέον είναι στα πόδια τους για να συνεχίσουν την αγωνιστική τους ανάβαση. Το πρόγραμμα της συνέχειας του πρωταθλήματος είναι δύσκολο…αλλά από τους ίδιους εξαρτάται σε πια θέση θα τερματίσουν πριν από τα play-off.

Keywords
Τυχαία Θέματα