Υπ. Παιδείας: Δεν συνδέεται με ρατσισμό μαχαίρωμα σε σχολείο

Το περιστατικό μαχαιρώματος που συνέβη σήμερα σε σχολείο, σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, "δεν συνδέεται με ρατσιστικές συμπεριφορές, αλλά ήταν μια ατυχής επιπόλαια πράξη", δήλωσε το απόγευμα στο Υπουργείο Παιδείας ο Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ηλίας Μαρκάτζιης.

Ο κ. Μαρκάτζιης, είπε πως «σήμερα το πρωί σημειώθηκε στην Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου Λάρνακας επεισόδιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας μαθητής.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, προβλήματα συμπεριφοράς υπάρχουν στα σχολεία όπως υπάρχουν και γενικά στην κοινωνία μας”.Η προβληματική αυτή συμπεριφορά, σημείωσε, ήταν γνωστή στο σχολείο και τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και ο ίδιος ο Διευθυντής του σχολείου εργάζονταν συστηματικά για τη αντιμετώπισή της. Υπήρχαν μάλιστα, πρόσθεσε, και ενδείξεις για βελτίωση της συμπεριφοράς των συγκεκριμένων μαθητών.“Σήμερα, κάτω από συνθήκες τις οποίες διερευνά η αστυνομία, μετά από συμπλοκή μικρού αριθμού μαθητών κτυπήθηκε με μαχαίρι ένας μαθητής του σχολείου. Ο μαθητής διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα του δεν ήταν, ευτυχώς, σοβαρό”, συμπλήρωσε.Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό, ενώ το σχολείο συνέχισε κανονικά τη λειτουργία του, κατέληξε ο κ. Μαρκάτζιης.ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα