Υλικές ζημιές από πυρκαγιά σε βαφείο αυτοκινήτων στη βιομηχανική Λιβαδιών

Θάλαμος βαφής οχημάτων καταστράφηκε από πυρκαγιά η οποία ξέσπασε το απόγευμα σε βαφείο αυτοκινήτων που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Λιβαδιών της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Κεττή, εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας «γύρω στις 17.10 το απόγευμα της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου ξέσπασε πυρκαγιά σε βαφείο οχημάτων που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Λειβαδιών της επαρχίας Λάρνακας. Για κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας και Ορόκλινης».

Από την πυρκαγιά «κάηκε θάλαμος βαφής

οχημάτων ενώ η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε ολόκληρο το εργαστήριο, ενώ από τις προσπάθειες των πυροσβεστών προστατεύθηκαν παρακείμενα εφαπτόμενα εργαστήρια».

Η πυρκαγιά "τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν τις έξι το απόγευμα, ωστόσο οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν με τελικές κατασβέσεις. Φαίνεται ως πρώτη εκτίμηση ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε δυσλειτουργία του λέβητα παραγωγής θερμού αέρα του θαλάμου βαφής".

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή "την ώρα της εκδήλωσης της πυρκαγιάς υπήρχε εργαζόμενο προσωπικό το οποίο προσπάθησε ανεπιτυχώς να την κατασβέσει με πυροσβεστήρες. Οι εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το χώρο εκδήλωσης της φωτιάς". Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη βιομηχανική περιοχή Λειβαδιών

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα