Υφυπουργός του Ερντογάν είχε μπίζνες με τον αρχιμαφιόζο Φαλγιάλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ερντογάν και οι συνεργάτες του έχουν μετατρέψει τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου σε πίσω αυλή της Τουρκίας, διακινώντας ναρκωτικά και ξεπλένοντας χρήματα που προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Η τελευταία αποκάλυψη στην οποία προέβη ιστοσελίδα Nordic Monitor είναι χαρακτηριστική.
  Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Γιασίν Σερίμ, γιος του Μακσούτ Σερίμ, υπεύθυνου για τα μυστικά κονδύλια του Ερντογάν, ίδρυσε εταιρεία

στα κατεχόμενα, που δραστηριοποιείτο στον τομέα των ακινήτων, της εστίασης και των νυχτερινών μαγαζιών.

Διαβάστε ακόμη: Μετέτρεψαν σε τουρκική προπαγάνδα τα εγκαίνια Κέντρου Συνεργασίας Κορμακίτη

Σε αυτό το σημείο μπαίνει στην ιστορία ο αρχιμαφιόζος βαρόνος των ναρκωτικών δολοφονηθείς τον Φεβρουάριο του 2022, Χαλίλ Φάλγιαλι.
Ο Φάλγιαλι είναι ένας από τους τρείς συνεταίρους σε αυτή την επιχείρηση, μαζί με τον Υφυπουργό Εξωτερικών και τον αδερφό του.

Πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι η εταιρεία του Γιασίν Σερίμ υπάρχει από τον Δεκέμβριο του 2020, και ενώ εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης στην Τουρκία του Χαλίλ Φάλγιαλι. Υπενθυμίζεται ότι ο Φάλγιαλι δολοφονήθηκε με γκανγκστερικό τρόπο την ώρα που σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε στην κατοχή του βίντεο υψηλόβαθμων Τούρκων αξιωματούχων σε προσωπικές τους στιγμές, καθώς εκτός των άλλων ο Φάλγιαλι εξέδιδε γυναίκες. Αυτά τα βίντεο τα χρησιμοποιούσε για να εξασφαλίζει την ασυλία του.

Η οικογένεια του Υφυπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας έχει και μια κατασκευαστική εταιρεία, την Serim Company, που δραστηριοποιείται στα κατεχόμενα.

Έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις σε ακίνητα μεταξύ 2003 και 2010, ενώ έχτισε τους κοιτώνες και τα κτίρια στην πανεπιστημιούπολη του λεγόμενου Αμερικανικού Πανεπιστημίου στην Κερύνεια, όπου και σπούδασε ο εν λόγω κύριος. 

Keywords
Τυχαία Θέματα