Ξυλοδαρμός Νοσηλευτών: Μεθυσμένος τα έκανε γης Μαδιάμ (pic)

Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των νοσηλευτών μετά το νέο σοβαρό περιστατικό βίας στις Πρώτες Βοήθειες, που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ήδη η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ ανακοίνωσε ότι με αφορμή το νέο σοβαρό περιστατικό θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη δίωρη στάση εργασίας από τις 12 μ. μέχρι τις 2 μ.μ.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Sigmalive

με τον Πρόεδρο της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ, Παναγιώτη Γεωργίου τόνισε ότι πρόκειται για το 12ο σοβαρό περιστατικό σωματικής βίας κατά νοσηλευτών μέσα στο 2017, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται για περιστατικά λεκτικής βίας, αλλά χειροδικίας κατά νοσηλευτών.

Το νέο περιστατικό, σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου, συνέβη γύρω στη 01:3ο το ξημέρωμα της Κυριακής, όταν συνοδός ασθενή, που φαίνεται να ήταν μεθυσμένος και ως μαινόμενος ταύρος εκτόξευε αντικείμενα εντός των Πρώτων Βοηθειών, χειροδίκησε κατά δύο νοσηλευτών, ενώ ύβριζε χυδαία του πάντες.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε παράπονο από τους λειτουργούς στις Πρώτες Βοήθειες, ότι δεν έδειξαν τη δέουσα σημασία στον ασθενή πατέρα του, τον οποίο συνόδευε.

Επιστρέφοντας από το ακτινολογικό τμήμα, όπου ο πατέρας του νωρίτερα υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, βγήκε εκτός εαυτού και σε κατάσταση αμόκ απειλούσε τους πάντες.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Γεωργίου, οι επί καθήκοντι ιατροί έδωσαν τη δέουσα προσοχή στον ασθενή, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του γιου του. Παράλληλα τόνισε, ότι την δεδομένη στιγμή που επικράτησε ένταση στις Πρώτες Βοήθειες γιατροί έδιναν μάχη για να σώσουν τη ζωή πολυτραυματία, ο οποίος τελικά εξέπνευσε.


Keywords
Τυχαία Θέματα