Ξυλοδαρμό μαθητή από εξωσχολικούς διερευνά η Αστυνομία

ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Άλλο ένα σοβαρό περιστατικό βίας στα σχολεία, αυτήν τη φορά στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου στη Λακατάμεια, βρίσκεται ενώπιον της Αστυνομίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα είχε γίνει καταγγελία από τον μαθητή ότι την περασμένη Παρασκευή, ενώ αυτός βρισκόταν στο σχολείο του, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, τρία άτομα, δύο εκ των οποίων φορούσαν κουκούλες, μπήκαν στην αυλή και

του επιτέθηκαν, κτυπώντας τον σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Οι καθηγητές και συμμαθητές του νεαρού έτρεξαν να τους χωρίσουν αλλά ήταν πλέον αργά, καθώς οι εξωσχολικοί έτρεξαν και χάθηκαν από τη σκηνή. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς.

Επίμαχες φωτογραφίες
Όπως πληροφορούμαστε, ο καταγγέλλων φέρεται να είχε φωτογραφίσει επίμαχο σημείο συμμαθήτριάς του, η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διατηρούσε σχέση με έναν εκ των τριών δραστών και την ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Την υπόθεση διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Λακατάμειας. Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στη «Σ» ότι η έρευνα βρίσκεται στα αρχικά της στάδια και ότι οι εν λόγω διαφωνίες και καβγάδες μεταξύ μαθητών είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα