Ξηρασία...στο Τσίρειο

Κόλλησαν στο μηδέν ΑΕΛ και Ολυμπιακός (0-0), στον αγώνα που έγινε στο Τσίρειο στάδιο για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Mε τον βαθμό της ισοπαλίας, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 14 βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός έφτασε τους 8 βαθμούς.

Διαβάστε πως εξελίχθηκε ο αγώνα στο SPORTIME.

Καλύτερα μπήκε στον αγώνα η ΑΕΛ,

αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Μπιλάλ στο 28'.Ο παίκτης των μαυροπράσινων επιχείρησε το σουτ με τον Βοζίνια να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Η απάντηση της ΑΕΛ ήρθε στο 37', με τον Αβραάμ να χάνει κλασική ευκαιρία. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός υποδέχτηκε την πάσα του Αντωνίου και με σουτ ανάγκασε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να αποκρούσει σε κόρνερ.

Στη συνέχεια της φάσης, ο Αγκάνοβιτς ανενόχλητος με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 39' ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Αγίτε, ο οποίος πλάσαρε τον Βοζίνια, όμως ο Τεξέιρα έδιωξε προ της γραμμής, κρατώντας το 0-0. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Η φάση του Ά μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ ζήτησε σε 2 περιπτώσεις πέναλτι (48+55), με τον διαιτητή να δείχνει παίζετε. Ο ρυθμός ήταν πολύ πεσμένος σε σχέση με το πρώτο μέρος, παρότι η ΑΕΛ είχε την κατοχή και προσπαθούσε να διασπάσει την καλή αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν λίγες φάσεις μπροστά στις 2 εστίες και να παραμείνει το 0-0 μέχρι το τέλος.

Με ασθενοφόρο αποχώρησε ο Μπιλάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα