Ξεσπάθωσε κατά Καρούσου ο Πυρίλλης - «Φοβάται, κρύβεται, είναι ασέβεια» (VID)

Βολές κατά του Υποψήφιου Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αμμοχώστου Γιάννης Καρούσου εξαπέλυσε ο επίσης υποψήφιος Θεόδωρος Πυρίλλης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην Εκπομπή του Σιγμα Μεσημέρι και Κάτι . Αφορφμή για το «ξέσπασμα» Πυρίλλη ήταν η άρνηση του κ. Καρούσου να έρθει στο Στούντιο για «ντιπέιτ» για θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.

«Σήμερα κρύβεται από τον λαό. Φοβάται τον δημόσιο διάλογο και την διαφάνεια. Φοβάται την αλήθεια και τον έναν ενιαίο δήμο που ζητά ο κόσμος

της Αμμοχώστου. Φοβάται να τοποθετηθεί για το χρέος της Αγίας Νάπας το οποίο αξιώνεται να επωμιστεί ολόκληρη επαρχία. Αυτό είναι η μεγαλύτερη ασέβεια για να μην πω κάτι πιο βαρετό, προς του πολίτες ,  τα μέσα μαζικής ενημέρωσης  και εμάς τους υποψηφίους».

«Εμείς είμαστε έτοιμοι να πάμε σε όλα τα ντιπέιτ. Το πώς θέλει ο Καρούσος το ντιπέιτ ακόμα δεν το γνωρίζουμε. Θέλε ένα ντιπέιτ που να μην μεταδίδεται από κανάλι παγκόσμιας εμβέλειας. Θέλει ένα ντιπέιτ που τον βολεύει και λέει ψέματα στον κόσμο αναλόγως με ποιον μιλά. Στο Παραλίμνι λέει Άλφα στην Σωτήρα  λέει βήτα στο Αυγόρου λέει γάμμα..

Με την τοποθέτηση Πυρίλλη συμφώνησε και ο υποψήφιος Ανδρός Κτωρίδης Πρόεδρος κάνοντας λόγο για ασέβεια και προς τα ΜΜΕ, τους ανθυποψηφίους αλλά κα τους δημότες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεσπάθωσε, Καρούσου, Πυρίλλης #45 Φοβάται, VID,xespathose, karousou, pyrillis #45 fovatai, VID