Ξέσπασε στον Αστέρα με πεντάρα ο Ολυμπιακός

Έκανε… περίπατο στην Τρίπολη (0-5). Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» ουσιαστικά τον Αστέρα από ημίχρονο, έχοντας τριάδα-φωτιά και παρέμεινε στην κορυφή (παρέα με τον ΠΑΟΚ). Ανησυχία για Γκιγέρμε.

Ο Ολυμπιακός στο α' μέρος ήταν σαν... ανεμοστρόβιλος και με έναν τρομερό Ελ Αραμπί με δύο γκολ. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μασούρας

σκόραρε μετά από γύρισμα του Σουντανί και με τον Σουάρεθ να φάνηκε να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας. Στο 9ο λεπτό ο Ποντένσε μετά από πολύ καλή μεταβίβαση του Ελ Αραμπί έκανε με πολύ καλό τελείωμα το 0-2. Λίγο πριν το 15λεπτο ο Πασαλίδης έκανε ένα δολοφονικό - εγκληματικό τάκλιν με τα δύο πόδια στον Γκιγιέρμε. Ο Παπαπέτρου αρχικά του έδωσε κίτρινη αλλά μετά αφού είδε και το VAR έβγαλε κόκκινη. Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε σφαδάζοντας και με πρόβλημα στον αστράγαλο αλλά και φόβους για σοβαρή ζημιά.

Στο 16ο λεπτό οι Αρκάδες έμειναν με δέκα παίκτες. Στο 34' ήρθε το 0-3 με κλέψιμο του Ελ Αραμπί πάνω στον Μουνάφο για να κάνει το ένα δύο με τον Σουντανί και να σκοράρει με τρομερό "σκάψιμο" για το γκολ. Στο 44' και αφότου ο Ομάρ είχε χαμένο τετ α τετ στο 37' ο Ολυμπιακός έκανε το 4-0. Σέντρα Ραντζέλοβιτς και 2ο γκολ στο ματς ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά. Έτσι έκλεισε το α' μέρος και ενώ προς το τέλος του ο Ολυμπιακός είχε και άλλη μεγάλη φάση με τον Ραντζέλοβιτς.

Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός είχε πάλι φάσεις. Στο 68' μία σουτάρα του Μπουχαλάκη βρήκε στο δοκάρι και στο 73' ήρθε το 0-5. Πάσα και γύρισμα του Σουντανί και ξεπέταγμα από κοντά του Μασούρα για το 2ο τέρμα του στο ματς, που ήταν η πρώτη του φορά. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε βάλει πάντως και άλλο ένα με δύο γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα