Ξέσπασε ο Πέρες...

Όπως όλα δείχνουν ο Ματίας Πέρες δεν θα πάρει την ευκαιρία που έψαχνε ο ίδιος αφού του έγινε πρόταση να φύγει απο την Ομόνοιας. Ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ γράφοντας στο facebook πέρασε στην αντεπίθεση τονίζοντας οτι ήταν αηδιαστικό αυτό που έζησε

Όσα έγραψε ο Πέρες:

"Για πρώτη φορά θα ήθελα να δώσω δημόσια τη γνώμη μου για όλα όσα συμβαίνουν. Βρίσκομαι εδώ για πέντε μήνες τώρα, ήρθα στην Ομόνοια για να κάνω αυτό που κάνω, να παίξω ποδόσφαιρο που είναι η δουλειά μου. Ήρθα σε αυτή την

όμορφη χώρα, από την Ουρουγουάη, τόσο μακριά από εδώ, γιατί η Ομόνοια με κάλεσε. Δεν ήμουν εγώ που χτύπησα την πόρτα και ζήτησα δουλειά.

Έχω 10 χρόνια καριέρας στους πιο σημαντικούς συλλόγους της Νοτίου Αμερικής, σε διάφορες χώρες γιατί πάντα ήμουν επαγγελματίας και σεβόμουν τις διοικήσεις, τους προπονητές και τους οπαδούς. Έπαιξε σε όποια ομάδα έχω προσληφθεί και πάντα είχα τον σεβασμό όλων.

Σήμερα βρίσκω τον εαυτό μου σε μια πολύ ασυνήθιστη κατάσταση σε αυτό τον σύλλογο, μετά από δυο μήνες που είμαι εδώ αφού έχω παίξει μόνο 30 λεπτά και πήγα καλά (όπως το αναγνώρισαν οι φίλαθλοι και οι δημοσιογράφοι) και μετά το πρώτο παιχνίδι, ο προηγούμενος προπονητής μού αρνήθηκε την ευκαιρία να παίξω και να προπονούμαι με τους συμπαίκτες μου χωρίς κανένα λόγο απολύτως.

Όπως ξέρετε είμαι επαγγελματίας και συνέχισα να προπονούμαι μόνος και ακολούθησα τους κανόνες του σωματείου, περιμένοντας να αλλάξει κάτι, να με αντιμετωπίσουν με σεβασμό αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι σήμερα. Αν αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί, είναι υποχρέωση του συλλόγου να έχει ένα γιατρό και ένα φυσιοθεραπευτή μαζί μου στις προπονήσεις κάθε μέρα, κάτι που δεν συμβαίνει τώρα.

Σίγουρα αυτό το θέμα ήταν εξαιρετικά επίπονο για μένα σε όλα τα επίπεδα και με μείωσε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ήταν τόσο αηδιαστικό όταν η επιτροπή της Ομόνοιας προσπάθησε να κάνει ένα διακανονισμό για μένα για να φύγω από τον σύλλογο με ένα ποσό που ήταν ντροπή. Φυσικά είπα όχι. Σέβομαι τη δουλειά μου και τον εαυτό μου.

Σε κάθε περίπτωση, σέβομαι την απόφαση του προηγούμενου προπονητή να μην με συμπεριλάβει στην λίστα των παικτών που έχουν δικαίωμα να παίξουν για την Ομόνοια, όμως δεν συμφωνώ με αυτή.

Τώρα ήρθε ένας νέος προπονητής, το λογικό θα ήταν για μένα - ως παίκτης της ομάδας - να έχω την ευκαιρία να δείξω και να προπονηθώ με τους συμπαίκτες μου, όμως αυτό δεν έχει γίνει ακόμα, επειδή ο Κύριος Παύλος Νικολαΐδης είπε: Ήταν απόφαση του συμβουλίου.

Θέλω να σας πληροφορήσω ότι δεν θα πάω σε καμία ομάδα που θα με πληρώνει λιγότερα από την Ομόνοια και λυπάμαι για αυτή την κατάσταση αλλά αν θέλετε να φύγω από τον σύλλογο, πρέπει να βρείτε μια λύση για μένα. Αν όχι, θα μείνω εδώ όπως λέει το συμβόλαιό μου.

Επίσης θέλω να σας πληροφορήσω ότι το να μην με πληρώνετε στην ώρα μου και το να προπονούμαι μόνος θα είναι λόγος να φύγω, κάνετε λάθος.

Ελπίζω να είμαι ξεκάθαρος, είμαι ανοικτός στο να βρω μια λύση επειδή ήρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο και να κάνω αυτό που ξέρω. Θέλω να επιστρέψω στις προπονήσεις με την ομάδα, θέλω να παλέψω για μια θέση και να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την Ομόνοια.

Ήδη έχω στείλει αυτή την επιστολή στην διοίκηση της Ομόνοιας. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τα μηνύματα"

"For the first time, I would like to give my public opinion about all things that have been happening. I have been...

Posted by Matías Perez Laborda Official on Friday, 4 December 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα