Ξέσπασε ο Ομπράντοβιτς: «Είναι ντροπή αυτά που γίνονται»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέσπασε μετά το τέλος του επεισοδιακού ντέρμπι της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα, για τις θλιβερές σκηνές στη «Χάλα Πιονίρ».

Ο Ζοτς σημείωσε χαρακτηριστικά ότι αποτελούν «ντροπή» οι... πολεμικές εικόνες στα ντέρμπι της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας ότι έτσι δυσφημίζεται όλη η Λίγκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Από την πρώτη ημέρα που ήρθα, απευθύνθηκα στον κόσμο για κάποια πράγματα. Να ηρεμήσει η κατάσταση και

να παίξουμε μπάσκετ. Τους είπα ότι συμμετέχουμε σε μία σοβαρή λίγκα και θα πρέπει να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας που είναι στο παρκέ και στον πάγκο.

Οι διαιτητές απόψε πήραν μία απόφαση, να αδειάσουν μέρος της κερκίδας. Είχαν δίκιο, αλλά το πρόβλημά μου είναι πως δεν έπραξαν το ίδιο στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι. Τότε, δεν είχαν αυτό το κριτήριο.

Η ασφάλεια των αθλητών είναι πάνω απ’ όλα. Όλοι θα πρέπει να νιώθουν ασφαλείς. Έτσι είναι ο αθλητισμός και το μπάσκετ. Εκλιπαρώ τους φιλάθλους να μην γίνονται αυτά τα πράγματα και να αφήσουν την αντίπαλη ομάδα να παίξει.

Αυτή η εικόνα θα βγει στον κόσμο. Μέσα σε 2-3 ημέρες θα έχει διαδοθεί σε όλη την Ευρώπη. Τι θα πουν τότε για εμάς; Είναι μεγάλη ντροπή αυτά που έγιναν πριν από μερικές ημέρες και απόψε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξέσπασε, Ομπράντοβιτς, Είναι,xespase, obrantovits, einai