Ξέσπασε ο Άρης στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Σε ένα από τα πιο εύκολα παιχνίδια της χρονιάς για τον Άρη, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 3-0 του Ατρομήτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την στιγμή που ο Μπούργος έκανε το ιδανικό ντεμπούτο!

Σπουδαία νίκη που συνδυάστηκε με κυριαρχική εμφάνιση και του αναπτερώνει για τα καλά τις ελπίδες για είσοδο στα playoffs πέτυχε ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Ατρόμητο (3-0) για την εξ αναβολής 17η αγωνιστική της Super League
1, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντανιέλ Μαντσίνι!
 

Οι Θεσσαλονικείς δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Περιστεριώτες που παραδόθηκαν στις... ορέξεις της ομάδας του Μπόυργος, ο οποίος ντεμπούταρε ιδανικά και είδε τους «κίτρινους» να παραμένουν στην 8η θέση με με 33 βαθμούς, τη στιγμή που το σύνολο του Κόλμαν συνέχισε στην προτελευταία θέση και τους 17 βαθμούς.

MVP: Χωρίς αμφιβολία ο Ντανιέλ Μαντσίνι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο Αργεντίνος ήταν εξαιρετικός, έβαλε δύο γκολ σε ένα ματς για πρώτη φορά στην καριέρα του και γενικά πραγματοποίησε την τέλεια εμφάνιση!
 

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα (80’ Λούμορ), Λούκας Σάσα, Ματίγια, Ντιαγέ (70’ Μπερτόγλιο), Μαντσίνι (70’ Ματέο Γκαρσία), Ιτούρμπε (86’ Σάκιτς, Καμαρά.
 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάτρικ Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο (64’ Τζοβάρας), Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας (54’ Παπαδόπουλος), Μαυρομμάτης, Σάλομον (71’ Ντένιτς), Ερλινγκμαρκ, Μουνίθ, Ροτάριου (64’ Σπιριντόνοβιτς), Κλωναρίδης (71’ Αλιμπέκ), Κουλούρης.
 

Διαιτητής ήταν ο Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Κωσταρά, Στεφανή, 4ο τον Κουκούλα και στο VAR τους Τσακαλίδη, Χριστάκογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα