Ξέσπασε κατά της διαιτησίας ο Αρτέτα: «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος»

Έξαλλος με τη διαιτησία του αγώνα απέναντι στη Μπρέντφορντ εμφανίστηκε ο Μίκελ Αρτέτα, ο οποίος τόνισε πως η Άρσεναλ έχει δυο βαθμούς λιγότερους από όσους θα έπρεπε στη βαθμολογία.

• Αυγουστή... με Πετρίδη και Μιλόγεβιτς (ΦΩΤΟΣ)

• Εντολή εκκένωσης του σταδίου και κεκλεισμένων το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Η Άρσεναλ στραβοπάτησε ξανά την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη Μπρέντφορντ, η οποία κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 και να φύγει με βαθμό από το «Emirates».

Το γκολ της ισοφάρισης

ωστόσο που βρήκαν οι Μέλισσες σήκωσε μεγάλη κουβέντα στο Νησί, αφού ο Νόργκααρντ που έδωσε την ασίστ συμμετείχε στη φάση από θέση οφσάιντ!

Και μπορεί τα αντανακλαστικά της 'Ενωσης Διαιτητών Αγγλίας να ήταν άμεσα με εξηγήσεις και απολογία προς την πλευρά των Gunners, όμως ο Μικέλ Αρτέτα δεν είναι ικανοποιημένος.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, ο προπονητής της Άρσεναλ εκτόξευσε τα βέλη του κατά της διαιτησίας στον αγώνα με τη Μπρέντφορντ και αρνήθηκε να δεχτεί τη δικαιολογία του ανθρώπινου λάθους, τονίζοντας πως η ομάδα του Λονδίνου έχει δυο βαθμούς λιγότερους από όσους θα έπρεπε.

«Θα είμαι ικανοποιημένος μόνο αν μου δώσουν πίσω τους δυο βαθμούς, αλλά δεν πρόκειται να γίνει. Εκτιμώ και θεωρώ ότι μας έδωσαν μια ειλικρινή απολογία και εξήγηση που ήταν πολύ καλό, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχουμε δυο πόντους λιγότερους από όσους θα έπρεπε στη βαθμολογία.

Ολοκληρώσαμε τον αγώνα με τεράστια απογοήτευση και θυμό γιατί αυτό δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο δείγμα ότι ''δεν καταλαβαίνω τη δουλειά μου''. Και αυτό είναι απαράδεκτο, με συγχωρείτε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα