Ξέσπασε η Βραζιλία (video)

Η Βραζιλία επιβλήθηκε με 7-1 της Αϊτής στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Αμέρικα, ενώ το Εκουαδόρ και ο Παναμάς ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στο Εκουαδόρ, η Βραζιλία ήθελε μια νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ, η οποία δεν θα περιόριζε στο ελάχιστο το ενδεχόμενο πρόκρισής της στην επόμενη φάση. Δυστυχώς για την Αϊτή πέτυχε τη "σελεσάο" σε αυτή τη συγκυρία και το πλήρωσε ακριβά, αφού ηττήθηκε με 7-1!

Στο 14' ο Φιλίπε Κοουτίνιο άνοιξε το σκορ για τη "σελεσάο", με τον άσο της Λίβερπουλ να πετυχαίνει

το 2-0 στο 29'. Τη σκυτάλη πήρε ο Ρενάτο Αουγκούστο, ο οποίος στο 34ο λεπτό ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Ο Γκαμπιγκόλ στο 59' έκανε το 4-0, ο Λούκας Λίμα πέτυχε το 5-0, με την Αϊτή να μειώνει σε 5-1 με τον Μαρσελέν στο 70ό λεπτό.

Ο Ρενάτο Αουγκούστο στο 86' και ο Φιλίπε Κοουτίνιο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσαν το τελικό 7-1.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Ντούνγκα): Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Ζιλ, Φιλίπε Λουίς, Καζεμίρο (62' Λούκας Λίμα), Ουίλιαν, Ελίας (72' Ουάλας), Ρενάτο Αουγκούστο, Κοουτίνιο, Ζόνας (46' Γκαμπιγκόλ).

ΑΪΤΗ (Νεβέ): Πλασίντ, Αλσενά (83' Μορίς), Ζερόμ, Ζενεβουά, Ζαγκί, Γκορέξ, Αλεξάντρ (62' Ιλέρ), Μαρσελέν, Λαφράνς, Λουί, Μπελφόρ (49' Ναζόν).

Συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς ήταν αυτό μεταξύ του Εκουαδόρ και του Περού, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν δύο γρήγορα γκολ με τους Κουέβα στο 5' και τον Φλόρες στο 13'.

Ο Ισημερινός όμως δεν παρέδωσε τα όπλα, μείωσε αρχικά με τον Βαλένσια στο 39' και στο 47' ο Μπολάνιος ισοφάρισε σε 2-2, διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ (Κιντέρος): Αλεσάντερ Ντομίνγκες, Παρέδες (46' Χάιμε Αγιοβί), Ατσιλιέρ, Αρτούρο Μίνα, Ουάλτερ Αγιοβί, Γκρουέσο, Νομπόα, Αντόνιο Βαλένσια, Μπολάνιος (62' Φιδέλ Μαρτίνες), Μοντέρο (88' Κασάρες), Ενέρ Βαλένσια

ΠΕΡΟΥ (Γκαρέκα): Γκαλέσε, Ρεβορέδο, Ράμος, Ροντρίγκες, Τραούκο, Τάπια, Βίλτσες(73' Ρουίντιας), Φλόρες (79' Γιοτούν), Κουέβα, Όμπεργκ (50' Πόλο), Γκερέρο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Βραζιλία 4 (+6)

Περού 4 (+1)

Εκουαδόρ 2 (-)

Αϊτή 0 (-7)

Keywords
Τυχαία Θέματα