Ξεπερνάει κάθε προσδοκία η πρωτοβουλία για τους πυρόπληκτους στην Αυστραλία

Η πρωτοβουλία της Tennis Australia να βοηθήσει μέσα από το ATP Cup τους πυρόπληκτους των πυρκαγιών, έχει ανταπόκριση, αφού έχει συγκεντρωθεί ήδη το ποσό των 50.000 δολαρίων.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία δεν έχουν προηγούμενο και γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα και να δοθεί βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.

Η

πρωτοβουλία της Tennis Australia να βοηθήσει μέσα από το ATP Cup τους πυρόπληκτους των πυρκαγιών, έχει ανταπόκριση, αφού έχει συγκεντρωθεί ήδη το ποσό των 50.000 δολαρίων.

Πρόκειται για μια ενέργεια εμπνευσμένη από την πρωτοβουλία του Νικ Κύργιου, που για κάθε άσο του στα τουρνουά της Αυστραλίας, θα δίνει και 200 δολάρια από το χρηματικό έπαθλο στους πυρόπληκτους, η Tennis Australia συγκεντρώνει 100 δολάρια για κάθε άσο που σημειώνεται γενικά, κατά τη διάρκεια του ATP Cup και τα δωρίζει στον Ερυθρό Σταυρό της Αυστραλίας.

Πρώτος στους άσους είναι ο Τζον Άισνερ, που πέτυχε 33 στον πρώτο του αγώνα, ενώ ακολουθεί ο Κύργιος με 20 άσους. Οιι δυο τενίστες, όπως και άλλοι βέβαια, έχουν ανακοινώσει πως θα δωρίσουν χρήματα ανεξάρτητα από την ενέργεια της Tennis Australia , ανάλογα με τους άσους τους.

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα