Ξεπέρασε τους 3500 πόντους ο Σπανούλης

Σημαντικό επίτευγμα για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είναι δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague και στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα έσπασε το φράγμα των 3500 πόντων στη διοργάνωση.


Ο εμβληματικός αρχηγός των ερυθρόλευκων και από τους σημαντικότερους Ευρωπαίους παίκτες χρειάστηκε μόλις 262 παιχνίδια στη διοργάνωση για να ξεπεράσει τους 3500 πόντους, φορώντας τις φανέλες Ολυμπιακού και

Παναθηναϊκού. Έχει μάλιστα τον δεύτερο υψηλότερο μέσο όρο πόντων ανά ματς (13,34), συγκριτικά με τους παίκτες που βρίσκονται στο Top 10. Πίσω του και αρκετά μακριά, βρίσκονται παίκτες όπως οι Τεόντοσιτς, Ρέγες, Μπράουν, Λάκοβιτς και Μπατίστ.

Ο Σπανούλης πλέον κυνηγά μόνο τον αειθαλή Χουάν Κάρλος Ναβάρο που έχει 4079 πόντους και όλα δείχνουν πως αν o Kill Bill παραμείνει ανταγωνιστικός και υγιής θα τα καταφέρει μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Δεν πρέπει όμως να περάσει στα ψηλά και ένα άλλο επίτευγμα παίκτη του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Γιώργο Πρίντεζη, που σήμερα στο Βελιγράδι προσπέρασε με τη σειρά του τον Νίκολα Βούισιτς στην ίδια λίστα και βρίσκεται πλέον 11ος στους top σκόρερς της διοργάνωσης. Θέλει μάλιστα λιγότερους από 60 πόντους για να βγάλει εκτός δεκάδας τον Δημήτρη Διαμαντίδη από τη λίστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα