Ξεπέρασε τον κορωνοϊό ο Ιμπραχίμοβιτς και ετοιμάζεται για το ντέρμπι

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις της Μίλαν έχοντας ολοκληρώσει το διάστημα της καραντίνας του και δηλώνει συμμετοχή για το μεγάλο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με την Ίντερ.

Την ώρα που στην Ίντερ χάνουν καθημερινά παίκτες ελέω κορωνοϊού (τελευταίο θύμα ο Άσλεϊ Γιανγκ), στην μεγάλη της αντίπαλο Μίλαν τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα ενόψει του πρώτου φετινού "Derby della Madonnina" που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (17/10).

Τα ευχάριστα νέα

έρχονται από το ιατρικό δελτίο των ροσονέρι, μιας που ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ξεπέρασε τον κορωνοϊό που τον είχε κρατήσει εκτός από τα τέσσερα τελευταία ματς της ομάδας του και επέστρεψε στις προπονήσεις.

Όπως αποκάλυψε η "Gazzetta dello Sport", ο 39χρονος επιθετικός επέστρεψε το πρωί της Κυριακής στο Μιλανέλο και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση, δύο ημέρες αφότου έληξε η περίοδος που βρισκόταν σε υποχρεωτική καραντίνα ελέω κορωνοϊού στον οποίο είχε βρεθεί θετικός.

Η επιστροφή του είναι φυσικά ένα εξαιρετικό νέο για τον Στέφανο Πιόλι καθώς όλα δείχνουν ότι θα τον έχει κανονικά στη διάθεσή του για το ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Ίντερ, σε ένα ματς που οι ροσονέρι έχουν ως στόχο να κάνουν το "4 στα 4" που θα τους κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.

Πηγή:sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα