Ξεκινά εκ νέου αύριο το πρωί ο διάλογος για τη Λ. Τσερίου

Ξεκινά εκ νέου αύριο το πρωί ο διάλογος, που είχε τερματιστεί πριν περίπου ενάμιση χρόνο, μεταξύ των τεχνικών υπηρεσιών του κράτους και του Δήμου Στροβόλου, για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης σε σχέση με την ανάπλαση της Λεωφόρου Τσερίου.

Στη συνάντηση που θα γίνει στις 11.00 στο γραφείο της Διευθύντριας του Τμήματος Δημοσίων Έργων Χρυστάλλας Μαλλούππα, στη Λεωφόρο Στροβόλου, θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και εκπρόσωποι του Τμήματος Πολεοδομίας.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ,

ο Δήμαρχος Στροβόλου υπενθύμισε ότι στην τελευταία συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο, στις 28 Μαρτίου, συμφωνήθηκε να ανοίξει εκ νέου ο διάλογος για εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης επί του θέματος και σημείωσε ότι στο ενδιάμεσο πραγματοποιήθηκε μια ανεπίσημη συνάντηση μεταξύ των τεχνικών υπηρεσιών του κράτους και του Δήμου Στροβόλου και αύριο ξεκινά ο επίσημος διάλογος για το θέμα.

Ερωτηθείς αν αναμένει ότι θα βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση, ο κ. Παπαχαραλάμπους τόνισε ότι ο Δήμος Στροβόλου κρατεί “τη θετική στάση της Κυβέρνησης για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, αλλά και την καλή πρόθεση για διάλογο και συμβιβαστικές λύσεις” και συνέστησε υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί ο διάλογος.

“Εμείς θέλουμε μια λύση που να ικανοποιεί και τις ανάγκες των καταστηματαρχών και των κατοίκων, μια πιο ανθρωποκεντρική προσέγγιση”, σημείωσε ο Δήμαρχος Στροβόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα