Ξεκάθαρος ο Παντελίδης: «Θα άλλαζα τον Τόρες στο ημίχρονο!»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την απόδοση των παικτών του, παρά την ήττα από τον Απόλλωνα, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Παντελίδης.

«Ξέρω πότε ακόμη κι αν δεν κερδίζει, δεν πρέπει να είμαι ευχαριστημένος, απόψε πρέπει να δώσω συγχαρητήρια παρά την ήττα. Πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο, δεν είναι η ποιότητα των ομάδων τέτοια για να βγαίνουν μόνο δύο φάσεις, αρχή του β’ μέρος ήμασταν καλύτεροι,

η αποβολή άλλαξε τις ισορροπίες, δεν πιεστήκαμε τόσο, ώστε να χάσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, Απλά, τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Η αποβολή έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Για τον Μηνά θα σας ρωτήσω: τι θέση παίζει; Δεξιός μπακ. Αυτός που παίζει τώρα δεξιός μπακ είναι κακός; Θα πρέπει να γίνει καλύτερος για να παίξει.

Ο Μπαλντέ ήλθε πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση, ο Μαρόσα είχε ενοχλήσεις στην διάρκεια της εβδομάδας και θεώρησα σκόπιμο να τον προφυλάξω.

Με δύο νίκες ή δύο ήττες αλλάζουν όλα, για όλες τις ομάδες κάτω από την Τρίτη θέση, κοιτάζω η ομάδα μου από παιχνίδι σε παιχνίδι να είναι καλύτερη. Θεωρώ ότι απόψε κάναμε ένα βήμα προς τα μπρος, πάμε την ερχόμενη Δευτέρα για το επόμενο.

Η μοναδική εντολή στο ημίχρονο είναι να μείνουν ήρεμοι, να μη χάσει ουδείς το μυαλό του και μείνουμε με παίκτη λιγότερο. Άρα, αν μπορούσε να αλλάξω κάτι, θα ήταν ο Τόρες στην ανάπαυλα, ώστε να μην αποβληθεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεκάθαρος, Παντελίδης, Τόρες,xekatharos, pantelidis, tores