«Ξεχωριστή βραδιά»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την χθεσινή πρόκριση επί της Σάμροκ Ρόβερς. 

Οι δηλώσεις του: 

-Γνωρίζαμε ότι θα ήταν σκληρές και αμφίρροπες αναμετρήσεις. Ήταν μια δυνατή ομάδα γιατί ήταν μια έτοιμη ομάδα με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η ομάδα έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι, έκανε ένα τρομερό σε απόδοση παιχνίδι, δημιούργησε ευκαιρίες και σκόραρε τρία τέρματα. Είναι μια από τις πιο ξεχωριστές βραδιές του Απόλλωνα. Ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο και μας δίνει δυναμική εν όψει της συνέχειας. 

-Η απόδοση μας ήταν αντάξια της ομάδας.

Την παλιοσειρά την γνωρίζουμε και οι νέοι συγκεντρώνουν τα βλέμματα. Αγκίρε, Μ Πιντά, Σάλαι ήταν πολύ καλοί. Και ο Γιαννιώτας αλλά και ο Γκακπέ. Η ομάδα δείχνει να ανεβάζει στροφές και είναι πολύ καλό αυτό. Παρά τις απουσίες που θα έχουμε, έχουμε επιλογές. 

-Θα ήταν καλά να τους έχουμε όλους στη διάθεση μας. Θα αγωνιστούμε χωρίς Παπουλή και Σακέτι. Ο Μ Πιντά έκανε μεγάλο παιχνίδι, υπάρχει και ο Σαρντινέρο, αλλά και ο Περέιρα. Θα εγγράψουμε και τον Καρέκα. Η ομάδα θα είναι και πάλι ανταγωνιστική. 

-Ο Απόλλωνας δεν θεωρώ ότι υστέρησε, όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Θα είναι πιο ήρεμοι οι ποδοσφαιριστές. Έχουν τον πρώτο λόγο οι Αυστριακοί, αλλά δεν υπάρχει φόβος. Είναι αντίπαλος που θα επιτεθεί και είναι καλό για εμάς. 

-Θα δούμε πως θα προχωρήσουμε στην ενίσχυση. Στην σκέψη μας υπάρχει η Αούστρια. 

Keywords
Τυχαία Θέματα