Ξανά στα ερυθρόλευκα ο Κωστή

Για το μέλλον του Ιωάννη Κωστή κάνει λόγο σημερινό ελλαδικό δημοσίευμα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "to10.gr", ο Κύπριος άσος αναμένεται να αγωνίζεται στη νά σεζόν με τον Ολυμπιακό Β', υπό τις οδηγίες του Ιμπαγάσα.

"Με τη συμφωνία με τον Ιμπαγάσα, ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την επάνδρωση όλου του επιτελείου του Ολυμπιακού Β’. Ηδη γίνονται επαφές για βοηθούς, γυμναστές, ιατρικό επιτελείο, ανθρώπους

που θα ασχολούνται με τα διαδικαστικά θέματα της ομάδας και γενικώς πρόσωπα που είναι απαραίτητα στη λειτουργία μιας επαγγελματικής ομάδας.

Σε ό,τι να κάνει με το ρόστερ, τώρα, είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί στους τρεις άξονες που προαναφέραμε. Θα βάλει στη Β’ ομάδα τους παίκτες που κρίνονται (περισσότερο) έτοιμοι από τα παιδιά της ακαδημίας, ενώ θα παίζουν διαρκώς και οι νέοι παίκτες που θα έχει ο Πέδρο Μαρτίνς μαζί του, ώστε να παίρνουν παιχνίδια. Θα γίνει επιλογή των παικτών που έχουν δοθεί δανεικοί, με κάποιους να επιστρέφουν στο Ρέντη (Νικολιάς, Κωστή, Φοντέ Καμαρά, Ξενιτίδης, Βοΐλης, Νίκολιτς οι πιθανότεροι). Ενώ ετοιμάζονται και μεταγραφές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με παίκτες κυρίως νεαρούς σε ηλικία, που θα αποτελέσουν επένδυση. Όχι μόνο για το μέλλον…".

Keywords
Τυχαία Θέματα