Βρυσούλλες: Άθλιες συνθήκες διαβίωσης για τον Λουκά- «Δεν μπορώ να σκεπαστώ»

Σε άθλιες συνθήκες ζει ο 65χρονος Λουκάς Καττίλης στις Βρυσούλλες. Ο κ. Λουκάς θέλησε μα μοιραστεί τον καθημερινό Γολγοθά που περνά στο Πρωτοσέλιδο, ζητώντας την βοήθεια του κράτους μιας και ο ίδιος πάσχει από πάρκισον.

Αρχικά ανέφερε ότι ζει εδώ και 12 χρόνια σε ένα σπίτι με ακατάλληλες συνθήκες. Σημείωσε ότι είναι δύσκολο να μένει μόνος του και ζητά τη βοήθεια του κράτους. «Δεν κοιμάμαι την νύχτα, δεν μπορώ να σκεπαστώ, δεν μπορώ να κάνω μπάνιο, δεν μπορώ να φορέσω τα ρούχα μου». Τόνισε ότι πήγε μαζί με την αδελφή του στο Γραφείο Ευημερίας και περίμεναν

μια επιστολή από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. «Από τότε δεν είχαμε άλλη επαφή».

Μιλώντας για την υγεία του, ανέφερε ότι διαγνώστηκε με πάρκισον το 2015. «Έτρεμε το χέρι μου και πήγα στον γιατρό όπου μου έδωσε χάπια. «Όσο τα πίνω επιδεινώνεται η κατάσταση μου».

Αξίζει να σημειωθεί το σπίτι δεν ανήκει στον ίδιο, αλλά του έχει παραχωρηθεί από φιλικό του πρόσωπο, ενώ μένει μόνος του για 12-13 χρόνια. «Οι κάτοχοι θέλουν να φτιάξουν το σπίτι για να μετακομίσουν γιατί ζουν στα Στροβίλια».

Διαβάστε ακόμη: Μετανάστες εισήλθαν παράνομα στο Αυγόρου- Διανυκτέρευσαν έξω από σπίτι (pics)
 

Το ζήτημα με τον κ. Λουκά ανέδειξε το FamagustaNews και η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην επαρχία Αμμοχώστου, Χριστιάνα Μάρκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα