Βροχερό το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά τοπικά θα είναι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός

θα είναι τοπικά µερικώς συννεφιασµένος και ενδέχεται να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ, αλλά το απόγευµα στα νότια παράλια, µέχρι πολύ ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγµένη, αλλά σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευµατινές ώρες πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι λίγο κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα